Hongerspelen
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
IndexIndex  PortalPortal  Laatste afbeeldingenLaatste afbeeldingen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  Panem  

 

 One chance, just one. (Ariana)

Ga naar beneden 
2 plaatsers
AuteurBericht
Violet

Violet


Aantal berichten : 5
Mockingjays : 35220
Registratiedatum : 14-10-13
Woonplaats : Idris.

Panem ID
Naam: Violet Dawson.
District: 4.
Partner: When all seems dark and crue, love will lead you through.

One chance, just one. (Ariana) Empty
BerichtOnderwerp: One chance, just one. (Ariana)   One chance, just one. (Ariana) Emptydi okt 15, 2013 11:19 am
I could really use your melody


Violet haalde een hand door haar haar en ging rustig zitten. Met haar rug tegen de muur aan kon ze net over het water uitkijken. Naar hoe de golven zich vormden om vervolgens op de kant weer te breken. Ze kon de vele boten zien die of aan de kade vastzaten of op het water dreven, waarop mensen hard aan het werk waren.  Ze zuchtte zacht. Ze zat hier vaak vanwege dit uitzicht. En omdat je toch nog de geluiden van de stad kon horen.  Ze kon uren zo zitten. Soms gewoon luisterend naar de geluiden, andere keren fantaserend over van alles. Ethan had haar het plekje laten zien de eerste keer dat ze hier was.

Hij had haar gezegd dat hij een verrassing had en dat ze vanzelf zou zien wat het was. Hij had haar meegenomen en toen ze aankwamen had ze zich verbaasd over het uitzicht. Ethan was er blijkbaar al vaker geweest, wanneer hij rust moest van hun ouders. Ze had dat toen niet begrepen, maar nu wist ze dat hij telkens ruzie met ze had. Ze had het toen geweldig gevonden, niet eens bedacht hoe hij het ontdekt had. Ze was hem om de nek gevlogen en hij had gezegd dat het hun ontmoetingsplek zou worden. En dat was het geworden. Violet was toen 8 geweest. Inmiddels waren Ethan en Violet er al 3 jaar niet meer samen geweest.

Opnieuw zuchtte ze bij de herinnering. Ze had van de momenten genoten. Maar Ethan was meer zelfstandig geworden. Wat ook wel moest. Nu moest alleen Violet het nog worden. Ze kon tenslotte niet altijd van haar ouders en broer af blijven hangen. Ze moest zelf haar plek vinden, al had ze er moeite mee. Ze wilde gewoon dat ze iemand durfde aan te spreken. Eindelijk haar muren doorbreken, maar ze kon het niet voor elkaar krijgen. Het wilde gewoon niet. Ze liet haar hoofd tegen de muur rusten en sloot haar ogen. Misschien moest ze een plan maken. Nee, dat is idioot, dacht ze geïrriteerd door zichzelf. Je moest zoiets niet plannen, maar doen. Ja, ze moest wat doen.

Ze stond op. Genoeg gedacht voor vandaag.  Ze moest iets doen. Ze liep terug richting de stad, maar toen ze een hoek omging, zag ze staan. Snel draaide ze terug. Wat doe je nu, dacht ze, je moet juist contact maken, niet vluchten! Violet beet op haar liep. Ze sloot haar ogen weer kort en haalde een keer diep adem. Toen ze haar ogen weer opende, draaide ze terug en liep terug. Toen zag ze het meisje weer en de moed zonk haar weer in de schoenen. ‘Hallo.’ Zei ze zacht. Ze moest het op zijn minst proberen..

-- | Ariana | District 4 |
Terug naar boven Ga naar beneden
Ariana

Ariana


Aantal berichten : 464
Mockingjays : 40754
Registratiedatum : 27-05-13
Woonplaats : Ergens op de wereld...

Panem ID
Naam: Ariana Valley
District: 4
Partner: True love never dies, it only gets stronger with time.

One chance, just one. (Ariana) Empty
BerichtOnderwerp: Re: One chance, just one. (Ariana)   One chance, just one. (Ariana) Emptydi okt 15, 2013 12:22 pm

Ariana had het altijd al leuk gevonden, gewoon maar ergens heen lopen. Ze vond het erg fascinerend hoe de mensen in alle haast op weg waren naar iets, dat voor hen de wereld betekende. Ze vond het leuk om te zien hoe de mensen elkaar straal voorbij liepen, al begreep ze niet zo goed waarom mensen elkaar niet aanspraken. Ariana vond niets leuker dan nieuwe mensen ontmoeten, behalve als het heel erg belangrijk was, dan kon ze moeilijk haar zenuwen de baas zijn. Maar gelukkig was dit bijna nooit het geval. Ariana kwam nu in het rustige gedeelte van de stad, er waren maar weinig mensen, maar ze had er niet snel het idee dat het uitgestorven was. In de verte zag ze een meisje de hoek om lopen, wat Ariana raar vond, was dat ze meteen weer terug liep toen ze haar zag. Ze stopte even en keek naar zichzelf. Ze kon niet echt iets ontdekken dat raar aan haar uiterlijk was. Zin om er verder aandacht aan te schenken, had ze niet dus liep ze weer verder in de richting waar het meisje verdwenen was. Toen Ariana het hoekje bijna om wilde lopen, liep het meisje weer langs. ''Hallo'' Zei ze erg zachtjes. ''Hoi, jeetje, je liet me een beetje schrikken.'' Zei Ariana, terwijl ze een klein sprongetje achteruit maakte. Ariana lachte naar het meisje, en het meisje glimlachte terug. ''Hoe gaat het?'' Vroeg Ariana, op zoek naar een gespreksonderwerp. Ze wilde graag met het meisje praten, maar ze wilde niet meteen om haar naam vragen. ''Kom je hier vaker, je komt me bekend voor.'' Zei Ariana er nog gauw achteraan. Het meisje keek naar haar schoenen, die overigens erg in de smaak vielen bij Ariana. Toen keek het meisje weer naar Ariana en maakte aanzet om te antwoorden.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
One chance, just one. (Ariana)
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Ariana Valley
» Peacefull place {Ariana}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Hongerspelen :: Panem :: District 4-
Ga naar: