Panem ID Naam: Kathy Gold District: 1 Partner: α ѕιηgℓє яσѕє cαη вє му gαя∂єη, α яєℓαтισηѕнιρ му ωσяℓ∂
Onderwerp: Re: Copy-and-then-pastgame wo feb 26, 2014 8:39 am
Kjo është një histori që unë kurrë nuk i tha Gotta kanë atë gjoksin tim me le Unë kam për të marrë përsëri dritën tuaj vjedhur Ju jeni një kriminel Dhe në qoftë se unë vjedhin një profesionist
Të gjithadhimbje dhe e vërteta Ata janë si një plagë në betejë Pra, i trembur kështu të hutuar , unë u thyen dhe
Tani unë jam një hero Tani unë kam lëkurë të trashë Unë jam i fortë Unë jam më e fortë se unë kurrë Dhe krahët e mi janë bërë prej çeliku , ju mund të mos Unë jam i fortë Dhe ju nuk mund të dëmtojë mua
Nga hiri , unë jam që flakëron Ju mund ta ruani justifikim tuaj , ju jeni tjetër vetëm se një gënjeshtar Unë kam një turp , unë nuk kam asnjë plagët I'lll nuk tregojnë Unë jam një i mbijetuar Unë jam përgjithmonë dhe ju e dini se
Le të gjithë dhimbjedhe e vërteta Ata janë si një plagë në betejë Pra, i trembur kështu të hutuar , unë nuk kam thyer , grimcuar ose
Tani unë jam një hero Tani unë kam lëkurë të trashë Unë jam i fortë Unë jam më e fortë se unë kurrë Dhe krahët e mi janë bërë prej çeliku , ju mund të mos Im një luftëtar Dhe ju nuk mund të dëmtojë mua
Ka një pjesë e mua , unë nuk mund të kthehem Një vajzë e vogël po rritet me shpejtësi Ajo ishte e mjaftueshme vetëm një herë , unë kurrë nuk do të jetë e njëjtë Tani unë të marrë përsëri jetën time sot Asgjë më shumë mund të thuhet Pse ju nuk jeni do të marrë fajin gjithsesi
Tani unë jam një hero Tani unë kam lëkurë të trashë Unë jam i fortë Unë jam më e fortë se unë kurrë Dhe krahët e mi janë bërë prej çeliku , ju mund të mos Unë jam i fortë Dhe ju nuk mund të dëmtojë mua
Nooo Oooh yeaaah yeaah
Ju mund të lënduar mua përsëri
(Lol, Lyrics Warrior-Demi Lovato in het albanees )
@Clarrise: RedCherry (faal) maar ik zit er zelden op. How about you?
Clarisse
Aantal berichten : 154 Mockingjays : 41106 Registratiedatum : 01-07-13
Panem ID Naam: Clarisse Adams District: 4 Partner: Rozen zijn rood, smurfen zijn blauw, ik dacht dat ik lelijk was maar toen zag ik jou
Onderwerp: Re: Copy-and-then-pastgame do feb 27, 2014 7:57 am
RedCherry (had je naam even gekopieerd om te kijken naar je profiel op Q. Dit is dus wat er onder mijn ctrl V stond, haha.)
Doe me nu niet speciaal voelen, Red (': Neen, grapje. Ik reageer nogal raar vanavond. Ik ben moe en heb geen zin serieus te reageren en duidelijke berichten te posten, dus goed.
Ja, jullie zien het goed, ik maak een account aan (: Maxime, als je dit leest, ik weet nog niet of ik heel actief ga zijn, maar ik heb alvast wat leuke ideetjes met mijn account.